260 STEADY BY PIONER

GRUNNPRIS: 15,950 NOK

260 STEADY BY PIONER ER LETTPLANENDE, STØDIG OG GOD Å RO

Stor bæreevne og stabilitet gjør denne modellen like velegnet som jolle for voksne som til barnas og ungdommenes favorittbåt. Konstruksjonen gir høy oppdrift og trygg kjøring. Enkel styrekonsoll kan leveres som ekstrautstyr.

Sikkerhetsline på relingen og feste for å sikre årene under transport leveres som standard. Dreneringsplugg i akterspeilet. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.

Farger:

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Steady er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Steady-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Steady-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Steadybrukeren.

260 STEADY BY PIONER
SPESIFIKASJONER:

Vekt 60 kg
Lengde 254 cm
Bredde 135 cm
Maks personer 3 (CE-kategori DNV-GL Sertifisering)
Maks HK/ KW 8 / 6
Stammelengde Kort
Styrekabel 7 fot
Gass/girkabel