320 STEADY BY PIONER

GRUNNPRIS: 23,500 NOK

320 STEADY BY PIONER ER EN ROBUST, SIKKER OG STØDIG BÅT

Modellen er selvdrenerende, har stor lastekapasitet og supre kjøreegenskaper med en 9.9/15 hk motor. Aluminiumsrekker er standard og under aktertoften er det et stort, låsbart stuverom for tank og utstyr. Styrekonsoll med stuerom og plass for instrument fåes som ekstrautstyr.

Konsollen kan enkelt ettermonteres og forvandler jolla til en mini skjærgårdsjeep. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.

Farger:

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Steady er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Steady-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Steady-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Steadybrukeren.

320 STEADY BY PIONER
SPESIFIKASJONER:

Vekt 115 kg
Lengde 310 cm
Bredde 145 cm
Maks personer 4 (CE-kategori DNV-GL Sertifisering)
Maks HK/ KW 15 / 11,2
Stammelengde Kort
Styrekabel 11 fot
Gass/girkabel