PIONER 14 ACTIVE PRO

PIONER 14 ACTIVE PRO

GRUNNPRIS: 46,990 NOK

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Vekt 220 kg
Lengde 411 cm
Bredde 173 cm
Maks personer 3/4 (CE-kategori C/D DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 25 / 18,7
Stammelengde Lang
Styrekabel 2,5 m
Gass/girkabel 3,25 m

SOLID OG ALLSIDIG BESTSELGER

Dette er vår desidert mest solgte modell i Norge. 14 Active er en svært brukervennlig, stødig, lettkjørt og robust båt som krever lite vedlikehold. Båten er røff og tøff og kombinerer sterke sjøegenskaper med et lekkert utseende. Høyt fribord gir en sikker og komfortabel båttur selv om det bølger litt.

En båtpakke med en Pioner 14 Active er mye båt for pengene. Modellen skårer høyt på sin allsidighet og soliditet. Den er også lett å håndtere og transportere. Med sine integrerte rekkegjennomføringer er det enkelt å få den opp av og ned i vannet, velegnet for bruk av stropper og kran. Pioner 14 Active har romslig plass til fire personer og passer best med båtmotorer fra 9,8 til 20 hk.

For våre proffkunder strekker vi oss langt i å spesialtilpasse båtene etter deres ønsker, bruk og behov – det være seg innen ekstrautstyr, farger eller andre nødvendige tilpasninger.

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.